Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Skrzypkowski Aneta Polak Kr Re Lampfala Łukasz Baniewski Arek Pawlikowski Elżbieta Elizabeth Tajchman Patrycja123 Sarachin Marcin Sajduk Sylwan Sylwann Kamila wojdat Mijagi 17 (6030 niezalogowanych)
23 Posty
Michał J
(misiucalibra94)
Wiking
mozesz podejsc do naszego salonu 250 a tą samą usługę za 100 tylko w domu nie dojeżdzam bo mi sie nie chce nie widze roznicy czy zrobie w salonie czy w domu roznica tylko w cenie ale po co przepłacac, i nie robie tego dla pieniędzy ta 100 to z szacunku do mojej pracy, wbijam w to czy to 150 czy 200 czy 100, nie zarobie na tym kokosów dlatego tak kasuje wszystko. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Karol.Ky napisał:
to prawda, a ja i tak wole isc do normlanego fryzjera dac te 200 koron i miec z glowya mi obojętne czy dam 200,150 czy 100 raz w miesiącu ale wole w domu i też jest normalny fryzjer i "mam z głowy"...
...ważne jak sie wygląda później chyba nie?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
XyZZZ Zzzzzzzzzzzzzz
(ABCDEFG102)
Wiking
anders b. napisał:
Karol.Ky napisał:
to prawda, a ja i tak wole isc do normlanego fryzjera dac te 200 koron i miec z glowya mi obojętne czy dam 200,150 czy 100 raz w miesiącu ale wole w domu i też jest normalny fryzjer i "mam z głowy"...

Ty zapewne wyglądasz chujowo.., ale pewnie jesteś do tego przyzwyczajony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
NKWD napisał:
anders b. napisał:
Karol.Ky napisał:

Ty zapewne wyglądasz chujowo.., ale pewnie jesteś do tego przyzwyczajony

chu... to wygladalem jak sie ostzryglem taniej u jednej polskiej fryzjerki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Jest takie przysłowie,że tania to jest buda dla psa i kiełbasa wyborcza allegro.pl/clatronic-maszynka-do-strzyze...gwa-i2812821876.html WYJDZIE najtaniej,nie znaczy że dobrze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok